Druhy sirupů na výrobu limonád
Bylinné
Bylinkový s třt.cukrem a medem ( bylinky dle přání a sezóny)
Lipový s citrónem ( nebo malinou) dle sezóny
Bezový s citrónem ( nebo jahodou) dle sezóny
Bezinkový - dle sezóny
Mátový ( nebo mochito, s meduňkou)
Kopřivový ( s jahodou nebo s rybízem)
Hluchavkový ( s jahodou nebo s rybízem)
Pampeliškový s citrónem a medem - dle sezóny
Smrčkový s medem - z mladých výhonků - dle sezóny
Tymiánový s citrónem
Šalvějový
Levandulový ( s borůvkou nebo s jahodou)
Šípkový se skořicí ( nebo s jahodou) jen na podzim
Ovocné
Jahoda máta - Vítěz, získal titul Regionální potravina !! (nebo s pomerančem, nebo s rybízem)
Jahodový s chilli
Malinový ( s mátou, nebo s pomerančem a mandarinou)
Rybízový ( s mátou, nebo s jahodou, nebo s kiwi)
Rebarborový ( s jahodou) dle sezóny
Pomerančový
Grepový s rozmarýnem ( nebo s pomerančem)
Citrónový s vanilkou
Borůvkový ( s limetkou, nebo s chilli)
Rakytníkový ( s jahodou, nebo s pomerančem, nebo s arónií)
Arónie ( s pomerančem nebo s tymiánem)
Hruškový s jablíčkem
Hruškový se zázvorem
Z červené čepy, mrkve a jablíčka
Zázvorový s pomerančem a medem